Bieren van het vat:

eetcafe-salud-gwen-tap-bier

Jupiler pils 5,2% Een bitterzacht pils met een fris karakter en een toegankelijke smaak. Dit bier wordt in vele uitgaansgelegenheden en events als huispils geschonken.

Hertog-Jan Pils 5,1% De ingrediënten voor dit bier zijn met de grootste zorg geselecteerd. Alleen de rijkste mout, de mooiste hop en kristalhelder natuurzuiver water uit de Eiffel zijn goed genoeg. Deze ingrediënten en de kunde van de brouwers zorgen voor goudgele kleur en de mooie volle schuimkraag. De zachte smaak en de aangenaam bittere afdronk zijn karakteristiek voor Hertog Jan Pilsener.

Leffe Bruin, 6,5% of Leffe Brune, is een abdijbier. Het is bruinkleurig en heeft aroma’s van gebrande mouten. Vol van smaak met een lichte aangename bitterheid.

Leffe Blond 6,7% Een authentiek blond abdijbier. Dit bier is soepel van smaak en licht bitter in de finish.

Hertog Jan Grand Prestige 10% Grand Prestige is het kroonjuweel van deze brouwerij. De keuze van de grondstoffen, de smaak die onze gist produceert en het vakmanschap van de brouwers maken dit bier heel bijzonder. De smaak is een wisselend palet van geroosterde mout, een vleugje karamel, kruidig en volmondig en in de afdronk proef je een aangename bitterheid met een tikje zoet. Het aroma is heerlijk fruitig. 

Pauwel Kwak 8,4% Een iconisch amberkleurig bier van Brouwerij Bosteels. Dat komt door het smaakvolle bier, maar zeker ook door het bijzondere glas. Het zogenaamde koetsiersglas heeft de Pauwel Kwak veel bekendheid gegeven.

Karmeliet Tripel 8,4%  Een wereldberoemde Tripel gebrouwen van gerst, tarwe en haver volgens een recept uit 1679. Het goudgele bier heeft een enorme fluffy schuimkraag en zit vol verfijnde fruitige aroma’s. Als bij de eerste slok weet je waarom deze Tripel zo hoog aangeschreven staat bij bierliefhebbers uit de hele wereld.

 

Uit de fles:

Guinness                La Chouffe Bl.        Pauwel Kwak

st. Bern. Abt 12      HJ Grand Prestige     Mc Chouffe

Goose Island IPA Leffe Ruby
Hoeg. Rosébier          Leffe Royale Cascade IPA
Liefmans Fruitesse Corona                Leffe Triple                Lindemans Kriek   Bitburger Radler

Duvel  (triple hop)    Karmeliet Triple      Gulpener Oud Bruin Bitburger Radler 0,0.

Franziskaner            Palm Jupiler 0,0% Franziskaner alc.vrij. Leffe Blond 0,0

Trappisten:

Achel Blond     La Trappe bl.      Rochefort 6

Westmalle dubbel/triple

Achel Bruin      La Trappe dbl.     Rochefort 8

Chimay Blauw.  La Trappe triple   Rochefort 10

Chimay Rood   La Trappe Quadr. Zundert

Chimay Wit     Orval

Zeeuwse bieren:

Emelisse Blond

Emelisse DIPA en TIPA

Vermeersen Triple en Dubbel

Grof Geschut

Strandgaper

Lazarus

Zeezuiper

eetcafe-salud-leffe