Bieren van het vat:

vanaf 9 februari 2019:

Jupiler pils 5,2%

Hertog-Jan Pils 5%

Leffe Bruin, 6,5%

Spaten Muncher Blond, 5,9%

Wisselkraan I: Karmeliet Triple, 8 %
Karmeliet is een complex goud- tot bronskleurig bier met een romige schuimkraag. Dit komt onder meer door de gebruikte granen, maar ook door een beperkt gebruik van Stiermarkse hop, het overvloedig kruiden en het fruitig karakter (banaan en vanille) van de huisgist. De zoete aanzet evolueert verder in een uitgesproken sinaasappelsmaak om dan mildbitter uit te vloeien. De aanbevolen schenkingstemperatuur van Tripel Karmeliet ligt rond de 6-9 graden Celsius.

Wisselkraan II:Hertog Jan Grand Prestige, 10 %

Wisselkraan III: Dobbel Palm

Uit de fles:

Guinness                La Chouffe Bl.        Pauwel Kwak

st. Bern. Abt 12      HJ Grand Prestige    Mc Chouffe          Goose Island IPA 5,9% Hertog Jan Bastaard 2,7%

Brigand                  Hoeg. Rosébier        Liefmans              Leffe Royale Cascade IPA

Corona                  Leffe Triple                Lindemans Kriek   Bitburger Radler

Duvel  (triple hop)          Karmeliet Triple      Gulpener Oud Bruin Bitburger Radler 0,0

Franziskaner              Palm Jupiler 0,0% Franziskaner alc.vrij

Trappisten:

Achel Blond     La Trappe bl.      Rochefort 6 Westmalle dubbel/triple

Achel Bruin      La Trappe dbl.     Rochefort 8

Chimay Blauw  La Trappe triple   Rochefort 10

Chimay Rood   La Trappe Quadr. Zundert

Chimay Wit     Orval

Zeeuwse bieren:

Emelisse Blond

Emelisse DIPA

Emelisse TIPA

Vermeerssen Triple

Grof Geschut

Strandgaper

Lazarus

Zeezuiper

Windkracht 8